Prefectul Constantin Harasim vrea sa solutioneze problema salariilor si a urbanismului blocate de la Primaria Radauti (VIDEO)

Joi, 07 Mai 2015, ora 15:01
53 citiri
Problema salariilor angajatiilor Primariei Radauti si a activitatii de urbanism din cadrul institutiei, care sunt in prezent blocate, dupa ce municipiul a ramas fara conducere, se afla in atentia prefectului de Suceava, Constantin Harasim.

Potrivit reprezentantul Guvernului in teritoriu, in conditiile in care primarul Aurel Olarean este suspendat, fiind in arest la domiciliu, Consiliul Local este dizolvat, iar mandatul secretarului interimar s-a incheiat in 27 aprilie, Primaria Radauti nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.