Prefectul de Suceava spune ca toate sectiile de votare sunt pregatite pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezindetiale. Ea spune ca problema este ca cei 824 de operatori si informaticieni inca nu au fost platiti

Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 19:28
38 citiri
Ea a aratat ca a existat o problema in primul tur de scrutin cu caldura la sectia nr 81, dar ca aceasta a fost solutionata.
Potrivit prefectului, suma pentru organizarea alegerilor in judetul Suceava este de 8,14 milioane de lei, din care 7,6 milioane de lei pentru cheltuieli de personal.
Adomnicai a spus ca au fost facute plati de 2,6 milioane de lei catre presedintii si membrii birourilor sectiilor de votare si ca dupa cel de-al doilea tur de scrutin vor fi facute platile in intregime.
Ea a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.