Presedintele Gheorghe Flutur a predat constructorului amplasamentul DJ 178 C Radauti - Fratautii Vechi - Fratautii Noi - Bilca -Vicovu de Sus: Drumul va fi largit si se vor aplica trei straturi de asfalt

Marti, 19 Noiembrie 2019, ora 14:10
38 citiri
Flutur a spus ca prin proiectul de modernizare vor fi asfaltati 21,5 kilometri de drum, se vor realiza 12 poduri si 112 podete, santuri de pamant si rigole carosabile.
"Este un drum foarte circulat, drept care va fi largit si se vor aplica trei straturi de asfalt", a spus presedintele CJ Suceava.
El a reamintit ca acest proiect de modernizare a drumului judetean DJ 187 C a fost scos la licitatie de mai multe ori, dar ca nu s-a prezentat niciun ofertant din cauza legislatiei date de PSD care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.