Prima aeronava Airbus A321 a aterizat pe Aeroportul Suceava. Aceasta apartine companiei Atlas Global si opereaza un charter spre Antalya. Flutur: "Premierele nu se opresc aici.Pregatim alte vesti foarte bune"

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 21:17
239 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, dupa ce pe aeroportul sucevean a aterizat prima aeronava Airbus A321, ca in aceste zile se inregistreaza mai multe premiere la Aeroportul "Stefan cel Mare" din Suceava, iar autoritatile judetene sucevene pregatesc, in continuare, alte vesti foarte bune.
Astfel, din 7 iunie a inceput sa opereze pe aeroportul suceveana inca o companie, Air Bucharest, cu primul zbor charter turistic din acest sezon de vara - Zakynthos ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.