Prima femeie din Romania acreditata ca lider montan international: "Mi-as dori sa fiu un model pentru tinerii de astazi"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Octombrie 2017, ora 13:28
57 citiri
Dupa un curs de doi ani de zile, timp in care a urmat peste 1.000 de ore de pregatire in zonele montane din sud-estul Europei, Nicoleta Loghin, o tanara din localitatea suceveana Radaseni, a devenit prima femeie din Romania Lider Montan International din Romania. O tanara din judetul Suceava a devenit prima femeie Lider Montan International din Romania. Originara din satul Radaseni, aflat in apropiere de municipiul Falticeni, Nicoleta Loghin (28 ani) si-a petrecut copilaria si adolescenta in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.