Primaria Radauti continua programul de asfaltari, va moderniza alti 12 km de strazi, cauta finantare pentru o parcare supraterana si va investi in infrastructura scolara

Joi, 09 Martie 2017, ora 17:16
73 citiri
Primarul municipiului Radauti, Nistor Tatar, a declarat, joi, ca Primaria Radauti are mai multe proiecte de investitii in cursul anului 2017, atat in infrastructura rutiera cat si in infrastructura scolara si in spitalul municipal.
Astfel, primarul a spus ca in acest an se va continua programul de asfaltari inceput anul trecut si se va turna al doilea strat de asfalt.
El a mentionat ca vor fi realizate noi asfaltari pe o lungime de 6 kilometri din fonduri ale bugetului local si pe 6,5 kilometri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.