Primaria Sucevita s-a trezit cu o gaura la buget de peste 319.000 lei, dupa ce a "uitat" ani de zile sa ceara impozitele pentru Hotelul "Sofia"

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 07:21
76 citiri
La sfarsitul anului trecut, dupa ce firma SEMTUR, fosta proprietara a Hotelului "Sofia", intrase deja in faliment, Primaria Sucevita a depus o cerere de creanta, din care i se admite doar suma de 319,140 lei. Suma este aferenta impozitelor locale pe cladiri din perioada celor mai bine de patru ani in care firma respectiva s-a aflat in insolventa. Desi legea ii permitea Primariei solicitarea si achitarea acestor impozite cu prioritate in perioada in care firma se afla in insolventa, putand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.