Primarul de Falticeni, Catalin Coman, a fixat prioritatile pentru 2017: Finalizarea spitalului municipal, asfaltari si modernizari de strazi sau inceperea proiectului de reabilitare a zonei centrale cu parcare subterana

Luni, 20 Februarie 2017, ora 16:29
113 citiri
Primarul municipiului Falticeni, Catalin Coman, a declarat ca municipalitatea are pentru 2017 prioritati in toate domeniile si ca urmeaza sa realizeze mai multe proiecte necesare comunitatii.
Astfel, primarul a declarat ca cea mai importanta si cea mai scumpa investitie este finalizarea Spitalului Municipal din Falticeni.El a mai spus ca, prin Programul Operational Regional 2014-2020 urmeaza sa fie realizata reabilitarea termica a sase scoli si gradinite din municipiu.
Totodata, tot cu fonduri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.