"Primul ministru a promis fonduri pentru continuarea lucrarilor la noul spital din Falticeni si iata ca s-a tinut de cuvant"

Sursa: Crai Nou
Marti, 30 Decembrie 2014, ora 16:44
42 citiri
Cinci milioane de lei au fost alocate de Guvernul Romaniei printr-o hotarare aprobata in ajunul Craciunului in vederea continuarii lucrarilor la noul spital din municipiul Falticeni.

Potrivit deputatului PSD de Falticeni Ioan Stan, decizia Guvernului vine in urma promisiunilor facute de premierul Victor Ponta dupa vizitele efectuate in judetul Suceava. "Primul ministru a promis fonduri pentru continuarea lucrarilor la noul spital din Falticeni si iata ca s-a tinut de cuvant. Daca ar fi fost un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.