Procentul mediilor peste 5 la Evaluarea Nationala a crescut usor dupa solutionarea contestatiilor, iar numarul candidatilor care au obtinut media 10 a ajuns la 12 in judetul Suceava.

Duminica, 24 Iunie 2018, ora 14:11
21 citiri
Inspectoratul Scolar Judetean Suceava a prezentat o situatie a rezultatelor obtinute de elevi la Evaluarea Nationala dupa solutionarea contestatiilor.
Conform ISJ, in judetul Suceava au fost depuse 779 de contestatii de catre candidatii nemultumiti de notele obtinute la Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a, din care 441 de contestatii la Limba si literatura romana si 338 la matematica.
Astfel, in urma solutionarii contestatiilor la Limba si literatura romana, din totalul celor 441 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.