Proiect ambitios: Asociatia Administratorilor de Paduri si Universitatea Suceava cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer vor planta in urmatorii sapte ani un milion de puieti in Romania pentru a regenera paduri degradate

Marti, 24 Octombrie 2017, ora 17:18
54 citiri
Asociatia Administratorilor de Paduri (AAP) si Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, cu sprijinul Holzindustrie Schweighofer, vor ajuta proprietarii privati si administratiile locale sa regenereze suprafete de padure degradate din Romania, in urmatorii 7 ani, se arata intr-un comunicat de presa.
In data de 4 noiembrie va fi organizata o actiune de plantare, in apropiere de localitatea Poiana Negrii, parte a proiectului Padurea de Maine.

Proiectul "Padurea de Maine" va avea un puternic ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.