Proiecte interesante propuse de suceveni in cadrul bugetului participativ, de la Suceava-Alert, de semnalare a incidentelor, la Scena Artelor in Parcul Trei Barbosi sau de socializare in aer liber cu vecinii din bloc. Cele mai multe propuneri se refera la

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 14:16
68 citiri
Un numar de 41 de proiecte au fost inscrise de suceveni pentru a fi finantate in anul 2019 cu maxim 100.000 de euro fiecare in cadrul bugetului participativ initiat de primarul Ion Lungu.
Cele mai multe proiecte se refera la asfaltari de strazi si amenajarea de parcari, la fluidizarea traficului sau la transportul public din municipiu.
Astfel, se propune un proiect de asfaltare a strazilor Pictor Dumitru Dacian si Eugen Lovinescu, altul prevede modernizare Strada Barbu Stefanescu Delavrancea, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.