Prostia omeneasca la Suceava. "Dorel" a montat invers un semafor, iar pietonii vad "L", "E" sau "h" secunde, in loc de 7, 3 sau 4: "Fiecare trece de capul lui"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 14:49
56 citiri
Doua semafoare noi au fost montate in fata Pietei Mari din centrul municipiului Suceava. Cum "Dorel" nu a putut sa-si ia liber de la munca, a participat la montarea acestor semafoare, astfel ca unul dintre ele a fost montat invers. In aceste conditii, semaforul destinat pietonilor, care avertizeaza cate secunde mai sunt pentru culoarea verde sau rosie, in loc sa arate cifre de la 0 la 9, ii avertiza pe care doreau sa traverseze ca mai sunt L, E sau h secunde, in loc de 7, 3 sau 4 secunde. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.