PV Suceava vrea sa fie sigur ca Chevron nu va exploata gaze de sist in Romania si cere Guvernului sa anuleze concesionarile facute companiei

Duminica, 01 Martie 2015, ora 10:46
64 citiri
Filiala judeteana Suceava Partidului Verde a salutat decizia de renuntare la proiectele de exploatarea a gazelor de sist din Romania, a companiei americane Chevron.
"Din punctul nostru de vedere, prin acest lucru s-a revenit la o normalitate", se arata intr-un comunicat semnat de presedintele organizatiei, Dan Acibotarita.

El arata ca verzii suceveni, nu uita incidentele petrecute de-a lungul timpului cat au stat cei de la Chevron la Pungesti cand zeci de romani au fost batuti si amendati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.