Romanii si animalele lovite de masini: "Am vazut zeci de soferi care trec impasibili pe langa pisici sau caini grav raniti"

Sursa: Adevarul
Marti, 19 Noiembrie 2019, ora 12:40
38 citiri
Antreprenorul Stefan Mandachi a fost profund impresionat de suferinta ursului care a fost lasat sa agonizeze timp de 17 ore pe o sosea din Harghita, dupa ce a fost lovit de o masina. Suceveanul reclama un comportament similar al soferilor in cazul cainilor maidanezi. Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca n-a auzit ca vreun politician din Romania sa propuna o lege eficienta pentru protectia animalelor. "Ce dureri o fi suferit animalul asta in 17 ore, cu toate oasele fracturate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.