Sapte cadre didactice universitare sucevene au fost recompensate cu distinctia "Profesor Bologna" la editia din acest an a Galei "Profesorului Bologna"

Luni, 22 Mai 2017, ora 21:17
47 citiri
Sapte cadre didactice universitare de la Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava au fost recompensate cu distinctia "Profesor Bologna" in cadrul celei de a X-a editii a Galei "Profesorului Bologna", desfasurata la Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute.

Astfel, profesorii suceveni care au primit distinctia "Profesor Bologna" sunt: conf.univ.dr. Angela Albu de la Facultatea de Stiinte Economice si Adminstratie Publica, lector univ.dr. Vlad Gafita de la Facultatea de Istorie si Geografie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.