Sase localitati din judetul Suceava afectate de inundatii.Drumul DN 17 B a fost blocat temporar de aluviuni la Brosteni, iar trenul Iasi-Timisoara a stationat pana a fost decolmatat un podet de cale ferata la Campulung Moldovenesc

Vineri, 17 August 2018, ora 11:11
38 citiri
Furtunile din cursul dupa amiezii de joi au provocat inundatii care au afectat sase localitat din judetul Suceava, respectiv municipiul Campulung Moldovenesc, orasele Brosteni si Gura Humorului si comunele Dorna Arini, Frumosu si Vatra Moldovitei.
Potrivit ISU Suceava, pompierii militari si lucratori ai Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta si de la Sistemul de Gospodarire a Apelor, au intervenit in localitatile afectate.
In total, s-a intervenit pentru evacuarea apei din 24 de curti si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.