Sase sute de ani de la aducerea la Suceava a moastelor Sfantului Ioan cel Nou. Sf. Liturghie oficiata de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 16:18
79 citiri
Mii de pelerini din toata tara au participat miercuri, 24 iunie, la Sfanta Liturghie si la procesiunea Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava.

Si in acest an curtea Manastirii "Sfantul Ioan" a fost umpluta pana la refuz de credinciosi veniti sa roage si sa atinge moastele ocrotitorului Sucevei ale carui puteri miraculoase sunt mult mai puternice in ziua de sarbatoare, dupa cum au spus pelerinii.

Cei mai multi dintre pelerini au sosit la Suceava inca de marti pentru a participa si la slujba de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.