Sectia de Pediatrie a Spitalului municipal Radauti ar urma sa fie inchisa timp de zece zile pentru efectuarea unor lucrari de igienizare. Pacientii acestei sectii vor fi dirijati catre SJU Suceava.

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 21:16
70 citiri
Managerul Spitalului municipal Radauti, Traian Andronachi a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina, ca Sectia de Pediatrie a unitatii ar urma sa fie inchisa in perioada 1-10 aprilie 2018 pentru executia unor lucrari de igienizare, iar pacientii sectiei ar urma sa fie dirijati catre Sectia de Pediatrie a SJU Suceava.
Andronachi a spus ca a discutat deja cu managerul SJU Suceava, Vasile Rimbu, care a promis ca va acorda sprijinul necesar in acest sens, fiind anuntate, totodata, Directia de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.