Sedinta solemna a CJ Suceava de ziua Bucovinei. IPS Pimen: "Venituri uriase merg in afara tarii, iar la noi ce ramane intre degete"

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 19:15
39 citiri
Consiliul Judetean Suceava s-a intrunit luni intr-o sedinta solemna dedicata Zilei Bucovinei, cu prilejul implinirii a 98 de ani de la unirea Bucovinei cu Romania.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen Suceveanul, a luat cuvantul si a declarat ca valorile de patrimoniu unice in lume care sunt in Bucovina si pe care nicio alta provincie nu le are sunt greu de intretinut si nu se pot sustine "cersind la Guvern si nici la Uniunea Europeana", ci este nevoie ca din proprietatile pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.