Seful Fortelor de Munca din Ucraina intrigat ca din 78.000 de ucraineni ce lucreaza in UE nici unul nu e in Romania. Mirela Adomnicai i-a spus ca un sucevean ar angaja bucatari din Ucraina

Luni, 03 August 2015, ora 18:30
75 citiri
Seful Serviciului de Stat de Ocupare a Fortei de Munca din Ucraina, Iaroslav Kasuba s-a aratat, luni, intrigat la intalnirea cu oficialii romani din domeniul ocuparii fortei de munca pentru ca nici un ucrainean nu lucreaza oficial in Romania.

Kasuba a spus ca prezinta date oficiale si ca din cei 78.000 de ucraineni care lucreaza oficial in tari ale Uniunii Europene, nici unul nu e in Romania.

"Oficial, ucrainenii au dat posibilitatea unui numar de 23 de cetateni romani sa lucreze in Ucraina. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.