Seful SIPI Suceava retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, acuzat de fapte de coruptie. Un politist din Fratautii Noi, pus sub control judiciar

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 21:01
119 citiri
Procurorii DNA Suceava au dispus, luni seara, retinerea pentru 24 de ore a sefului SIPI Suceava, Cristian Macsim, acuzat de fapte de coruptie.
Astfel, Macsim a fost retinut la ora 20.15 pentru 24 de ore fiind acuzat de patru fapte de abuz in serviciu conform Legii 78/2000 si doua fapte de favorizarea faptuitorului.
Surse judiciare au precizat ca procurorii il cerceteaza pe Macsim ca a respins un raport informativ referitor la implicarea procurorului Dumitru Dimbu in musamalizarea unui accident ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.