Senatorul PNL Daniel Cadariu cere ministrului Finantelor sa aloce 29 de milioane de lei pentru CJ Suceava si 60 de localitati din judet pentru plata ratelor la creditul pentru proiectul "Utilitati si mediu la standarde europene"

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 14:18
74 citiri
Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a cerut ministrului Finantelor, Ionut Misa, printr-o interpelare, sa asigure 29 de milioane de lei reprezentand obligatii la plata aferente creditului de 86,3 milioane de euro accesat de CJ Suceava si 60 de localitati din judet pentru proiectul "Utilitati si mediu la standarde europene".

In interpelare, senatorul sucevean arata ca o mare parte din unitatile administrativ-teritoriale din judetul Suceava, respectiv cele 61 imprumutate cu suma de 86,3 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.