Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu despre motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor: Acest ministru, total incompetent si depasit de situatie, trebuie sa plece acasa. A adus in stare de dezastru sectorul rutier si calea ferata din Romania

Duminica, 30 Septembrie 2018, ora 14:10
103 citiri
Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a anuntat ca va prezenta miercuri o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova.El a spus ca in urma cu doua saptamani a solicitat public demisia ministrului Transporturilor, Lucian Sova, motivat de faptul ca, in perioada in care acesta a "condus" Ministerul Transporturilor, a adus in stare de dezastru sectorul rutier si calea ferata din Romania.

Intrucat nici acesta dar nici doamna prim-ministru nu s-au "obosit" sa reactioneze in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.