Senatorul PSD Ioan Stan: "Sunt politicieni care nu pot accepta actiunile Guvernului ca fiind menite sa asigure romanilor siguranta zilei de azi ca si a celei de maine"

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 10:21
55 citiri
Presedintele organizatiei judetene a PSD, senatorul Ioan Stan, incearca, printr-un comunicat de presa sa clarifice "aspecte legate de eronata intelegere a demersurilor guvernamentale in transpunerea in fapt a programului de guvernare adoptat de Parlament". Astfel, senatorul Stan trece in revista problema avalansei de masini poluante inmatriculate in Romania dupa ce Guvernul PSD a eliminat taxa de prima inmatriculare, situatia impozitarii contractelor partiale de munca si se prezinta din nou ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.