Simfonii de toamna, editia a VI-a

   

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza Joi, 21 Septembrie 2017, incepand cu ora 19:00, a VI-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA. Anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabila seara de toamna in compania renumitilor artisti de la FILARMONICA MOLDOVA din IASI, artisti care vor intrepreta arii celebre de muzica clasica.
Spre finalul primei luni de toamna, orasul Suceava va vibra, pentru cateva ore, sub bacheta dirijorilor Bogdan Chirosca si Doru Morariu, iar orchestra si corul vor reuni 140 de artisti de elita. Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul facandu-se doar pe baza de invitatie, incepand cu ora 18.00.

"Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary" este mesajul cu care membrii Clubului deruleaza acest proiect si in 2017, dupa extraordinarele ecouri ale primele cinci editii ale evenimentului.
Organizarea regalului de muzica clasica la Suceava SIMFONII DE TOAMNA, editia a-VI-a, va fi posibila datorita partenerilor care ni s-au alaturat in eveniment, alaturi de acestia, proiectul fiind sustinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autoritatile locale si de mass-media.

Primele cinci editii ale evenimentului au adus pe scena artistii de la Filarmonica din Botosani in 2012 si 2014, de la Opera Nationala Romana din Iasi in 2013 si 2016 si de la Filarmonica Nationala "Serghei Lunchevici" din Chisinau in anul 2015.
Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorita superbului public, datorita sucevenilor care s-au regasit in ceea ce am adus pe scena si ne-au determinat sa fim mai buni astazi decat ieri si mai buni maine decat astazi. Ne bucura foarte mult ca toamna la Suceava este acum asociata cu Simfoniile. Traim cu convingerea ca oricat de mult am incerca sa facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merita intotdeauna mai mult decat ceea ce putem noi face.
Multumim pentru sustinere, Suceava!
Clubul Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si a reprezentantilor diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promoveaza standarde etice inalte in toate domeniile de activitate si stimuleaza relatiile de buna intelegere intre membrii comunitatii.
Marti, 12 Septembrie 2017, ora 10:44
Sursa: newsMe.ro

Articol citit de 148 ori


newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Socant. Un barbat din Moara a fost gasit mort in malaxorul unei betoniere
Socant. Un barbat de 49 de ani, din comuna Moara, a fost gasit mort in malaxorul unei betoniere. ...
Masina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei
In acest weekend, pe 19 si 20 mai 2018, a avut loc la Teliu, in judetul Brasov, etapa a doua a ...
Autospeciala de politie filmata in timp ce intra in depasire in curba, trecand de linia continua VIDEO
Si politistii fac in trafic lucruri trasnite. O autospeciala de politie a fost filmata in trafic, pe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor