Sindicalistii suceveni din educatie cer plata unor drepturi banesti din anii 2014-2016 castigate prin instanta. Prefectul Adomnicai le-a cerut o situatie a sumelor necesare pentru a incepe demersurile

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 20:54
33 citiri
Uniunea Judeteana a Sindicatelor Libere Suceava a cerut, miercuri, in cadrul Comisiei de Dialog Social de pe langa Prefectura Suceava solutii privind plata drepturilor banesti - dobanzi legale calculate la diferente de drepturi salariale, castigate in instanta in anii 2014, 2015 si 2016, de salariatii din unitatile de invatamint din judetul Suceava. Totodata, sindicalistii au solicitat si decontarea cheltuielilor privind naveta cadrelor didactice.
In urma discutiilor, prefectul de Suceava ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.