Singura femeie sef la o sectie de politie dintr-un oras din judetul Suceava: "Toate problemele pleaca de la lipsa educatiei si de la saracie"

Sursa: Adevarul
Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 15:56
114 citiri
Pana in urma cu nu foarte multi ani, meseria de politist era destinata exclusiv barbatilor, insa in prezent acest lucru s-a schimbat. Intr-o lume considerata a barbatilor, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos reusesc sa se impuna. Acest lucru se intampla si in orasul Liteni, unde comisarul Monica Ionela Cota, in varsta de 41 de ani, conduce Politia din localitate. Ea este singura politista ce se afla la sefia uneia dintre cele 16 politii municipale sau orasenesti din judetul Suceava. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.