Sofer baut oprit de politisti dupa ce a provocat o tamponare la iesirea din Suceava spre Mitocu Dragomirnei, a inchis masina cu pasagerii inauntru si a inceput sa o impinga pe drum spre casa

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 21:12
55 citiri
Un sofer care a provocat o tamponare, duminica seara, la iesirea din Suceava spre Mitocu Dragomirnei a fost oprit de politisti care l-au prins cand impingea masina spre Mitocu Dragomirnei, dupa ce a inchis masina cu pasagerii inauntru.

O banala tamponare s-a transformat intr-un caz penal, duminica seara, cu interventia ISU, Politiei si cu solicitarea de interventie a Jandarmeriei.
Astfel, doua masini in care se aflau cinci persoane in prima si doua in a doua, s-au tamponat duminica seara la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.