Spitalul inceput in urma cu 27 de ani care mai are nevoie de o avere pana la inaugurare: "E pacat sa ne dezvoltam asa, haotic. Sanatatea n-are culoare politica"

Sursa: Adevarul
Vineri, 25 Mai 2018, ora 13:45
49 citiri
Constructia spitalului din Falticeni a inceput in 1991, iar autoritatile estimeaza ca unitatea medicala va putea fi inaugurata cel mai devreme in 2019. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul din municipiul Falticeni, judetul Suceava, o cladire inceputa in anul 1991 si care nu a fost terminata pana in zilele noastre.
"Mai avem nevoie de 27 - 28 milioane lei pentru dotarile medicale, pe care le vom solicita doamnei ministru. In spital vor fi 250 de paturi, fara sectiile externe. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.