Suceava s-a transformat intr-un lac urias dupa o ploaie de 40 de minute: "Uitati-va aici, se iau masinile pe sus. Bine ca avem pavele"

Sursa: Adevarul
Marti, 18 Iunie 2019, ora 20:16
134 citiri
Mai multe strazi din municipiul Suceava au fost inundate, marti, 18 iunie, dupa o ploaie torentiala de aproximativ 40 de minute. Canalizarea nu a facut fata si, din cauza apei care s-a strans pe carosabil, traficul rutier a fost ingreunat. Strazile din municipiul Suceava au fost inundate, dupa ce a plouat torential timp de aproximativ 40 de minute, marti, 18 iunie. Canalizarea nu a putut sa preia cantitatea mare de apa, spre disperarea soferilor surprinsi in trafic. Unii conducatori auto nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.