Sucevean care a abandonat pe o strada din Suceava un autoturism plin cu tigari de contrabanda si a fugit de politie, trimis in judecata

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 17:18
126 citiri
Un sucevean care a fugit de politie si a abandonat un autoturism plin cu tigari de contrabanda a fost trimis in judecata de procurorii suceveni.

Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava, procurorii au dispus trimiterea in judecata a lui Eduard Stefan Grigor pentru contrabanda.
Suceveanul este acuzat ca in noaptea de 3 spre 4 martie 2012, la orele 20:30, Eduard Stefan Grigor a preluat si transportat pe Str. Grigore Alexandru-Ghica din Suceava, cu un autoturism Land Rover, cantitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.