Tanar din Iaslovat prins de radar in timp ce gonea cu 149 km/h. In minivacanta de Sfanta Maria politistii suceveni au lasat fara permise de conducere peste 30 de vitezomani

Miercuri, 16 August 2017, ora 17:18
48 citiri
In minivacanta de Sfanta Maria politistii suceveni au aplicat peste 1.100 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 500.000 lei, cele mai multe amenzi fiind pentru depasirea regimului legal de viteza.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, un tanar de 24 de ani, din Iaslovat, a fost prins de radar in timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN2, cu viteza de 149 km/h intr-o zona cu limitarea vitezei la 70 km/h. Totodata, tanarul sofer a fost surprins depasind neregulamentar.
Politistii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.