Tanar sucevean imobilizat si incatusat dupa ce a fost blocat in trafic de politisti. El conducea baut si fara permis un autoturism si a incercat sa faca schimb de locuri cu fratele sau pentru a evita sanctionarea

Duminica, 20 Mai 2018, ora 14:11
41 citiri
Politistii suceveni au incatusat, sambata seara, un tanar din municipiul Suceava pe un drum comunal din Dumbraveni dupa ce acesta a incercat sa fuga de politie si sa faca schimb de locuri cu fratele sau pentru a nu fi sanctionat.Potrivit Politiei Judetene Suceava, sambata seara la ora 21.25, politistii din cadrul Politiei Orasului Salcea, pe raza localitatii Dumbraveni, la intersectia dintre DN 29 cu DC 62A, au observat faptul ca pe DC 62A se deplasa un autoturism.
Echipajul de politie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.