Trafic ingreunat in municipiul Suceava din cauza ninsorii. Sub stratul de zapada depus pe strazi este o pojghita de gheata

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 09:54
167 citiri
Traficul rutier este ingreunat in municipiul Suceava, unde in urma ninsorile incepute marti dimineata nu s-a intervenit la timp si sub stratul de zapada depus pe strazi este o pojghita de gheata.

Potrivit prefectului Sucevei, Florin Sinescu, circulatia rutiera in judetul Suceava se desfasoara in conditii de iarna, stratul de zapada de pe drumurile din judet fiind de pana la doi centimetri.
"A nins peste tot, iar stratul de zapada de pe carosabil este cuprins intre zero si doi centimetri", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.