Trei capace de canal au sarit in urma exploziei unei acumulari de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. Un barbat a suferit arsuri usoare, iar o alta persoana un atac de panica

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 17:11
130 citiri
Trei capace de canal au sarit, sambata, in urma unei explozii care s-a produs pe Aleea Jupiter din municipiul Suceava din cauza unei acumulari de gaze in canalizare.

Cel mai probabil, acumularea de gaze din canalizare pana in fata unei scari de bloc din zona s-a produs din cauza lucarilor efectuate, vineri, la reteua de utilitati.
Echipele de interventie ale ISU Suceava au actionat imediat in zona si au monitorizat perimetrul in timp ce jandarmi si politisti au izolat zona pentru a se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.