Trei medalii de aur, cinci de argint si una de bronz, pentru inotatorii suceveni la Campionatul National de Poliatlon Copii de la Bacau

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 14:12
46 citiri
Inotatorii suceveni au obtinut noua medalii, din care trei de aur, cinci de argint si una de bronz, la Campionatul National de Poliatlon Copii, desfasurat in perioada 25-27 noiembrie a.c., la Bacau.
Potrivit antrenorului Cezar Moscaliuc, la competitie au participat 533 de sportive, din care 296 baieti si 237 fete, reprezentand 60 cluburi.
Din Suceava au participat 11 sportivi, dintre care 10 legitimati la CSS-LPS ( 11 ani - Daria Lucan, Maria Verciuc, Sara Munteanu, Teodor Plamada ; 10 ani - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.