Turma de mistreti a 'ocupat' curtea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava

   

Jandarmii suceveni au intervenit sambata pentru a izgoni o turma de mistreti din curtea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava, potrivit Agerpres.
Intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Suceava, se arata ca vineri noaptea la dispeceratul institutiei s-a primit o sesizare telefonica din partea ofiterului de serviciu de la IPJ Suceava cu privire la faptul ca mai multi porci mistreti au intrat in curtea acestei institutii. In zona s-a deplasat un echipaj format din patru jandarmi, care a gasit turma, formata din aproximativ 15-20 de animale, in curtea interioara a inspectoratului. Jandarmii au facut zgomot si au folosit lanternele iar mistretii au parasit zona, indreptandu-se spre Statiunea de Cercetare si Dezvoltare Agricola Suceava, din proximitatea IPJ.

Ulterior, echipajul de jandarmi s-a deplasat in parcul din apropierea Universitatii "Stefan cel Mare" Suceava, unde a identificat alti doi porci mistreti.

Sursa citata a precizat ca a fost izolata zona iar animalele au fost directionate, de asemenea, spre statiunea de cercetare.

La interventie, care s-a finalizat in jurul orei 4,00, au participat si efective din cadrul Politiei Municipiului Suceava si Politiei Locale Suceava.

Jandarmii le recomanda cetatenilor sa sesizeze prin intermediul numarului unic pentru apeluri de urgenta 112 orice situatie de acest gen si sa respecte indicatiile fortelor de ordine care gestioneaza aceste situatii.
Sambata, 07 Decembrie 2019, ora 15:42
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Autostrada Nordului trebuie pregatita
Tronsonul ar urma sa asigure legatura din Suceava si Ardeal * presedintele CJ Suceava, Gheorghe ...
Suceveanul Gabriel Costache a fost demis de premierul Ludovic Orban
> El ocupa functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Formare Profesionala Initiala ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor