Un barbat din Fantanele care nu dorea sa plece din casa, retinut pentru ca a incalcat un ordin de restrictie ce ii impunea paraseasca locuinta si sa pastreze o distanta de 50 de metri de sotie si fiu

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 19:23
27 citiri
Un barbat de 49 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a incalcat repetat, in aceeasi zi, un ordin judecatoresc de restrictie fata de sotia sa emis in data de 3 noiembrie.
Postul de Politie Fantanele a fost sesizat de o femeie de 46 de ani, din comuna despre faptul ca sotul ei, de 49 de ani, din aceeasi localitate, a venit in curte si o agreseaza verbal.
In urma verficarilor, in conformitate cu o sentinta civila din 3 noiembrie fata de barbatul de 49 de ani a fost instituit ordin de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.