Un candidat sucevean eliminat din Bacalaureat dupa ce i-a sunat telefonul in timpul probei obligatorii a profilului. Alti 182 de candidati la Bacalaureat au absentat de la aceasta proba

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 17:17
55 citiri
Un numar de 182 de candidati suceveni la Bacalaureat au absentat, miercuri, de la proba obligatorie a profilului, iar un candidat caruia i-a sunat telefonul in timpul probei a fost eliminat din examen.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, inspectorul scolar Cezar Anutei, a precizat ca la proba obligatorie a profilului Ec, desfasurata miercuri, s-au inscris 5192 de candidati, din care 265 au sustinut proba in serii anterioare solicitand recunoasterea probei.
El a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.