Un tanar a murit, altul e grav ranit dupa un accident produs in Itcani de un individ fara permis care a fugit de la locul faptei (FOTO)

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 07:21
154 citiri
Daniel Mandrila, de 20 de ani, din Suceava, a produs un grav accident de circulatie la intrarea in Suceava dinspre Radauti. In urma impactului deosebit de puternic, un tanar de 18 ani a decedat, iar altul, in varsta de 20 de ani, se afla in stare critica la spital. Alte doua persoane, printre care si fratele soferului, Stefan Mandrila, s-au ales cu leziuni usoare. Daniel Mandrila, care nu are permis de conducere, a fugit de la locul faptei, fiind prins abia aseara de politisti. Cei doi frati au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.