Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati va fi marcata, la Suceava, prin spectacolul si expozitia "Deschide Ochii...! Deschide Inima...!"

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 09:48
130 citiri
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava organizeaza cu prilejul Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati cea de-a X-a editie a evenimentului "Deschide Ochii...! Deschide Inima...!". Manifestarea ce va avea loc joi, 3 decembrie, la Iulius Mall, va reuni copii si persoane adulte cu dizabilitati din cadrul centrelor de plasament si CRRN-uri ale DGASPC-Suceava precum si copii din cadrul scolilor speciale, din cadrul ONG-urilor si din cadrul Spitalului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.