Cum a saracit Gura Humorului

   

Edilul-sef a declarat sambata, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PNL din Suceava, ca la inceputul acestui an, orasul Gura Humorului, la fel ca alte 24 de localitati din judet, nu a primit niciun leu pentru echilibrarea bugetului. El a spus ca bugetul orasului pe care-l administreaza a scazut deja cu 2,5 milioane de lei fata de anul trecut. Marius Ursaciuc este de parere ca intentia de a depolitiza impartirea banilor de la Guvern este buna, insa considera ca noua prevedere legislativa este aplicata foarte prost.

"Consider ca a fost o decizie pripita, neargumentata si ca de obicei facuta in stilul mioritic in care dregem busuiocul mai tarziu", a declarat primarul. Alesul local a explicat ca noua legislatia poate fi imbunatatita si ca spera sa se intample lucrul acesta peste sase luni, cand specialistii de la Guvern vor evalua consecintele aplicarii noii formule de calcul.

"Sa nu vina cineva in vara, cand spuneau ca vor evalua acest proiect si sa spuna ca nu mai pot resuscita mortii", a completat Marius Ursaciuc.

Oana SLEMCO
Luni, 19 Ianuarie 2015, ora 10:17
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Cum s-a votat in fiecare localitate din judetul Suceava
Rezultatele finale pentru judetul Suceava ale alegerilor de duminica arata astfel: Klaus Iohannis: ...
Doi tineri au murit intr-un accident la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava
Accidentul a avut loc miercuri seara, la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava. Un grav ...
Grav accident la iesirea din Campulung Moldovenesc. Doi tineri morti, iar alti doi, din care unul minor, in stare grava la spital (FOTO)
UPDATE, ora 00.55: Din pacate, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor