Judetul Suceava reprezentat la Targul de Turism al Romaniei

   

Consiliul Judetean Suceava va participa in perioada 12-15 martie 2015 la Targul de Turism al Romaniei, editia XXXIII, ce va avea loc la pavilionul expozitional Romexpo - Bucuresti.

Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal atat de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice din Romania si din strainatate, cat si pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

La editia de primavara a Targului de Turism a Romaniei 2014 au fost prezenti peste 280 de companii din Romania si alte 23 de tari. Astfel targul a fost vizitat de peste 30 000 de persoane.

In cadrul unui stand de 21 mp reprezentantii Consiliului Judetean Suceava alaturi de reprezentantii asociatiilor profesionale de turism de la nivelul judetului Suceava (Bucovina, Vama, Gura Humorului, Sucevita, Putna, Vatra Dornei) vor promova potentialul turistic si ofertele turistice specifice sarbatorilor de Paste din Bucovina.
De asemenea, in stand vor fi prezenti si doi mesteri populari, care vor oferi demonstratii de incondeiat oua si de pictura pe ou, lemn si sticla.

Prin participarea la Targul de Turism al Romaniei, se doreste atragerea unui numar cat mai mare de turisti in judetul Suceava, atat in perioada Sarbatorilor Pascale, cat si pe tot parcursul anului.
Citeste mai multe despre Suceava Targul de Turism Romania
Miercuri, 11 Martie 2015, ora 12:13
Sursa: newsMe.ro

newsMe.ro
Cele mai citite stiri
Cum s-a votat in fiecare localitate din judetul Suceava
Rezultatele finale pentru judetul Suceava ale alegerilor de duminica arata astfel: Klaus Iohannis: ...
Doi tineri au murit intr-un accident la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava
Accidentul a avut loc miercuri seara, la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava. Un grav ...
Grav accident la iesirea din Campulung Moldovenesc. Doi tineri morti, iar alti doi, din care unul minor, in stare grava la spital (FOTO)
UPDATE, ora 00.55: Din pacate, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor