Primul tronson al soselei de centura este aproape de final

   

Inainte de Craciun au fost amplasate si panourile solare de pe stalpii de iluminat public. O operatiune similara a avut loc si in parcarea care va deservi acest tronson al soselei de centura. Luna trecuta a fost finalizat si sensul giratoriu de pe drumul european E58, astfel incat circulatia se deruleaza acum in noile conditii.

"Imediat dupa ce muncitorii vor reveni la lucru dupa perioada sarbatorilor de iarna operatiunile de finalizare a soselei de centura, la acest prim tronson, vor continua. Intr-o prima faza vor fi amplasate panourile indicatoare pentru localitati, elemente de parapet metalic si vor fi efectuate si celelalte lucrari mai marunte. Noi preconizam ca in aproximativ doua saptamani din noul an sa dam in folosinta acest tronson", a aratat Florin Sinescu, prefectul de Suceava.

Din cauza lipsei de finantare, lucrarile la soseaua de centura a Sucevei au fost sistate, iar mai apoi au fost avansate mai multe termene pentru finalizare. Nici unul dintre aceste termene nu a putut fi respectat. Se pare ca noul termen, cel putin in ceea ce priveste tronsonul dintre Patrauti si Scheia, va fi respectat, asta in conditiile in care lucrarile sunt pe ultima suta de metri.

Investitia este realizata de consortiul format din firmele bucurestene Teotrans si Straco, valoarea contractului fiind de 5,8 milioane de lei, fara TVA. Tronsonul trei al soselei de centura a Sucevei are o lungime de 5,7 kilometri si trebuia finalizat odata cu celelalte doua tronsoane, adica in urma cu doi ani.

Andrei CALATORU
Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 10:16
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Cum s-a votat in fiecare localitate din judetul Suceava
Rezultatele finale pentru judetul Suceava ale alegerilor de duminica arata astfel: Klaus Iohannis: ...
Doi tineri au murit intr-un accident la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava
Accidentul a avut loc miercuri seara, la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Suceava. Un grav ...
Grav accident la iesirea din Campulung Moldovenesc. Doi tineri morti, iar alti doi, din care unul minor, in stare grava la spital (FOTO)
UPDATE, ora 00.55: Din pacate, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor