Concursul national de critica literara de la Suceava, editia a VII-a Marele Premiu "Mihail Iordache" a revenit elevei de la CN "Petru Rares" Sabinne Marie Taranu

Sursa: Crai Nou
Vineri, 25 Mai 2012, ora 00:06
266 citiri
Eleva Sabinne Marie Taranu de la CN "Petru Rares" a castigat, cu punctajul maxim, Marele Premiu "Mihail Iordache", in valoare de 600 de lei, la Concursul national de critica literara cu acelasi nume, organizat de colegiu si incheiat duminica.


Este un premiu care se adauga celorlalte premii si rezultate notabile obtinute de ea la olimpiade si concursuri scolare de prestigiu.

Potrivit conducerii colegului, alti elevi suceveni au obtinut premii importante la acest prestigios concurs: la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.