Sportivii suceveni Ioana Vrinceanu, Geanina Beleaga, Ionela Lehaci si Ciprian Tudosa, inclusi in programul "Samurai 2020"

Sursa: Crai Nou
Joi, 16 Noiembrie 2017, ora 22:07
48 citiri
Un numar de 32 sportivi, de la canotaj, canoe, gimnastica artistica, lupte si scrima, au fost inclusi in programul "Samurai 2020", lansat oficial cu prilejul unui eveniment desfasurat la Casa Olimpica din Capitala, program care asigura o liniste financiara pentru o pregatire cat mai buna a sportivilor cu sanse reale de medalie olimpica.

Programul are o structura flexibila si va avea portile deschise pentru orice sportiv care se claseaza pe locurile 1-6 la competitiile mondiale de pana in 2020, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.