Sulfina Barbu, despre scandalul avionului prezidential: Este o meschinarie!

Vineri, 01 Martie 2013, ora 11:27
2189 citiri
Sulfina Barbu, despre scandalul avionului prezidential: Este o meschinarie!

"Este stupid sa sugerezi ca presedintele tarii ar trebui sa mearga cu avionul de linie in vizitele in strainatate", a declarat vicepresedintele PDL, Sulfina Barbu. In opinia sa, atitudinea ministrului Transporturilor este "meschina".

Sulfina Barbu spune ca "este transparent pentru noi toti ca aceste lucruri vin doar dintr-o adversitate a ministrului Transporturilor la adresa domnului presedinte Traian Basescu".

"Domnia sa nu ne-a explicat de ce nu este de acord cu privatizarea CFR Marfa, chiar a fost surprinzatoare aceasta declaratie, ce solutii avea si ca nu ar fi fost de acord Fondul Monetar International, l-a acuzat pe domnul presedinte ca ar fi comandat dosarul pentru care trebuie sa mearga acum in instanta si sa dea raspunsuri si sa-si sustina nevinovatia. Deci, in concluzie, este pur si simplu o remarca politica, as spune eu, un atac politic la adresa domnului presedinte", a declarat democrat-liberala, la RFI Romania.

Ponta il contrazice pe Fenechiu: Nu-i luam avionul lui Basescu

Fenechiu: Aeronava prezidentiala trebuie vanduta

Vicepresedintele PDL considera ca "este chiar stupid sa aduci in discutie un astfel de subiect si sa sugerezi ca presedintele tarii tale ar trebui sa mearga cu avionul de linie in vizitele pe care le efectueaza in strainatate. Cred ca este o meschinarie!".

Guvernul nu-i va retrage presedintelui Traian Basescu avionul cu care se deplaseaza la intalniri oficiale, ci cauta o solutie pentru ca actualele costuri ridicate generate de utilizarea acestui aparat vechi sa fie reduse, iar gradul de siguranta sa creasca, a declarat joi la RTV premierul Victor Ponta.

Tarom va face o propunere Administratiei Prezidentiale privind aeronava folosita de presedinte, care are cele mai ridicate costuri de mentenanta, spune ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, care se arata surprins ca aceste cheltuieli sunt suportate de la bugetul de stat.

Citeste mai multe despre Sulfina Barbu, despre scandalul avionului prezidential: Este o meschinarie!, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Sulfina Barbu avion prezidential, #Traian Basescu avion prezidential, #Fenechiu Basescu aeronava prezidentiala , #PDL