Sulfina Barbu: Nu intru in polemica cu Monica Ridzi, dar nu am dosare penale (Video)

Luni, 21 Februarie 2011, ora 17:45
2602 citiri
Sulfina Barbu: Nu intru in polemica cu Monica Ridzi, dar nu am dosare penale (Video)

Sulfina Barbu, liderul Organizatiei de Femei a PD-L, a dat luni o replica Monicai-Iacob Ridzi, care o acuza ca nu poate vorbi despre integritate, sustinand ca nu are dosare penale.

Sulfina Barbu spune nu doreste sa intre intr-o polemica pe marginea declaratiilor colegei sale de partid, insa a dorit sa clarifice chestiunea legata de asa-zisele dosare penale.

"Nu voi intra intr-o polemica pe marginea declaratiilor Monicai Ridzi. Fiecare a spus ce a avut de spus. Vreau insa sa lamuresc aspectul cu dosarele penale. Pe numele meu nu exista nici un dosar penal. Iar acest lucru poate fi verificat foarte simplu", a declarat Sulfina Barbu, pentru Ziare.com.

Deputata adauga insa ca exista o diferenta intre plangerile penale la adresa celor care detin functii de conducere in administratia locala sau centrala si dosarele penale.

"Plangeri penale pot exista pe parcursul exercitarii unei functii publice si doar atunci cand se dovedesc intemeiate se deschide un dosar penal. De aceea, conducerea partidului a decis in BPN ca excluderea si suspendarea sa vizeze dosare trimise in instanta pentru fapte de coruptie", a declarat Sulfina Barbu.

Ridzi: Nu Sulfina Barbu poate vorbi de integritate in PD-L

Deputatul Monica Iacob Ridzi a facut luni declaratii dure la adresa Sulfinei Barbu sustinand ca aceasta nu ar fi in masura sa vorbeasca despre integritate si nici nu a avut "minima decenta" sa ii asculte explicatiile cu privire la scandalul de coruptie in care este implicata si posibilitatea autosuspendarii.

Aceasta sustine ca in statutul actual al PD-L nu exista posibilitatea 'autosuspendarii' si ca s-ar fi autosuspendat daca exista aceasta varianta. Ridzi a adaugat ca Sulfina Barbu nu a luat masura de a se autosuspenda din partid, cand pe numele sau au existat dosare penale.

Sulfina Barbu anunta sfarsitul lui Ridzi in PD-L: Va fi suspendata!

"Nu cred ca doamna Sulfina Barbu este in masura sa vorbeasca despre integritate in cadrul PD-L, atata timp cat nici domnia sa nu a luat o decizie de a se "autosuspenda" din partid in momentul in care, din cate am auzit, a avut dosare penale", a declarat Monica Ridzi intr-un interviu acordat Mediafax.

Mai multi lideri ai PD-L, printre care Sulfina Barbu, Cezar Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu si Teodor Baconschi au cerut demisia celor doi parlamentari PD-L, cercetati de procurori pentru coruptie, respectiv santaj, Monica Iacob-Ridzi si Dan Pasat.

Cei doi deputati PD-L nu si-au pierdut imunitatea parlamentara in urma votului din plen, in ciuda faptului ca o parte din PD-L, dar si presedintele Traian Basescu s-au pronuntat pentru ridicarea imunitatii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sulfina Barbu Ridzi, #Sulfina dosare penale, #Monica Iacob Ridzi , #PDL