Sulfina Barbu: Ma astept ca PNL si PSD sa voteze Guvernul Croitoru

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 12:52
1132 citiri

Puratorul de cuvant al PD-L, Sulfina Barbu, nominalizata pentru functia de ministru al Mediului, spera, ba chiar este convinsa, ca un numar relativ mare de parlamentari social-democrati si liberali vor vota pentru Cabinetul Croitoru, pentru ca se vor simti responsabili fata de cetateni care au nevoie ca tara sa aiba un Guvern stabil.

"Declaratiile presedintilor acestor lideri politici (ai PNL si PSD, n.red.) au fost foarte clare: dumnealor nu vor vota Cabineul Croitoru. Dar amintesc ca in aceste formatiuni politice parlamentarii sunt alesi si uninominal si vrem cu adevarat sa avem cat mai repede un guvern care sa se ocupe de problemele tarii, care sa discute cu delegatia FMI.

Sincer, ma astept ca parlamentarii liberali si social-democrati sa gandeasca responsabil si sa faca o judecata clara: ce-i spune presedintele de partid si ce spun alegatorii, pentru ca noi, fiecare dintre noi, cand vom merge in fata alegatorilor, nu vom spune ca asa ne-au spus presedintii nostri de partid sa procedam, ci vom spune ce am facut pentru cetateni in Parlament", a spus Sulfina Barbu, la Realitatea Fm.

Ea a recunoscut ca democrat-liberalii poarta discutii cu ceilalti parlamentari, insa a spus ca nu se pune vorba de mita, asa cum vehiculeaza presa.

"Noi, reprezentantii Partidului Democrat-Liberali, care suntem si membri ai Parlamentului, sigur discutam cu parlamntari si din celelalte partide, dar sigur, n-as mai vrea sa auzim ca noi negociem, ca noi facem...

Noi nu am mers pe promisuni ferme din partea lor, ci discutii prin care sa ii convingem cat de important este acel moment, mai departe, sigur, ca dumnealor decid si nu vom avea nicio certitudine pana la momentul votului", a mai spus Sulfina Barbu.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Sulfina Barbu, #Guvern Croitoru vot Parlament, #vot parlamentari Opozitie Croitoru , #stiri Sulfina Barbu